Welkom bij opvang het Schatkistje.

Opvang het Schatkistje is een kleinschalige opvang voor kinderen, jongeren die opvang, zorg en/of begeleiding nodig hebben. Alle kinderen en jongeren zijn welkom, ook jongvolwassenen.

Speciaal voor kinderen en jongeren van 0-21 jaar.

Wij willen veel voor kinderen betekenen en hebben daarom een breed scala van mogelijkheden.

In het menu kunt u vinden wat ons zorgaanbod is, staat uw zorgvraag er niet bij. dan kunt u ons een mail sturen. Onze nevenvestiging kind en jongeren praktijk de Sterren zou dan mogelijk wel iets kunnen betekenen. Kijk daarom voor traingen, coaching etc op:

www.kind-en-jongerenpraktijkdesterren.net

 

Open Dag!!!

Op zondag 31 maart van 13 tot 17 uur houden wij een open dag op onze locatie BSB de Bosuilen aan de Rueckertbaan 229 in Tilburg. U bent van harte welkom!!

10. feb, 2019

31 maart OPEN DAG!!! locatie Rueckertbaan 229, tilburg

Op zondag 31 maart van 13 tot 17 uur houden wij een open dag op onze locatie BSB de Bosuilen aan de Rueckertbaan 229 in Tilburg. U ben van harte welkom!!

7. feb, 2019

Thuiszitters

Wij vangen Thuiszitters op. Thuiszitters zijn kinderen van 5-17 jaar die op welke reden dan ook niet naar school kunnen gaan.
We bieden een rustige ontspannen omgeving aan.
Er zijn mogelijkheden om uw kind toch onderwijs te laten volgen bij ons. Het tempo daarbij is flexibel en kindgericht. Op deze manier krijgt het kind een minder grote achterstand.

1. jan, 2019

BSB de Bosuilen is gestart

We zijn gestart vandaag op de BSB. Superleuke dag gehad. De eerste kinderen zijn begonnen.

20. nov, 2018

Op 1 januari 2019 gaat de BSB de Bosuilen open!!!

Het adres wordt Rueckertbaan 229, Tilburg.
De locatie is gericht op rust, natuur, buiten zijn.
We zijn dagelijks tot 19uur open!
Om 17:30 uur kunnen de kinderen een gezonde warme maaltijd nuttigen. Deze worden door Apetito geleverd en zijn helemaal op kinderen gericht.
Op woensdagmiddag is er een kookclub.