• Andrea directrice en begeleider, kindercoach

  Hoi, ik ben Andrea en ben werkzaam op de dagopvang, BSB, zaterdagopvang, logeeropvang, thuiszitters. Ook ben ik inzetbaar bij individuele begeleiding/coaching en trainingen.

  Ik ben tevens opgeleid voor kindercoaching, gezinscoaching. Daarnaast geef ik Trainingen. Om me nog meer te specialiseren volg ik geregeld cursussen en opleidingen.

 • Claudia assistent-begeleider en kindervoedingsadviseur.

  Hoi, ik ben claudia en ben op zaterdag en bij de logeeropvang werkzaam. Vanaf 1 januari ga ik ook op de BSB werken.
  Daarnaast kunnen ouders bij mij terecht voor voedingsadviezen voor hun kind.

  Om mij verder te specialiseren volg ik de opleiding Kindercoach

 • Robin, pedagoge

  Hoi, Ik ben Robin en ben flexibel inzetbaar als pedagoge zowel individueel als groepsbegeleiding en observatie. Ik word op vraag van begeleiders of ouders opgeroepen om een kind te observeren, begeleiden en ouders te ondersteunen in hulpvragen.

 • Lauri, Bewegingsagoog/ begeleider

  Hoi, mijn naam is Lauri en ik heb afgelopen jaar de opleiding sport en bewegen afgerond richting bewegingsagogiek. Tijdens de opleiding werd duidelijk dat ik affiniteit heb met kinderen die extra zorg en begeleiding nodig hebben. Ik heb met deze groep gewerkt als gymjuf maar kan niet wachten om persoonlijk betrokken te zijn bij een kind en vooruitgang te zien. Ieder kind is anders en dat maakt het werk extra leuk en uitdagend. Ik maak graag kennis met jullie.

 • Demi, Stagiaire

  Hoi,
  ik ben Demi, ik doe de opleiding maatschappelijke zorg en zit in het laatste jaar. Dit is mijn 2e stage, hiervoor heb ik gewerkt met mensen met een meervoudige beperking. Voor dit jaar lijkt het me erg leuk om te werken met kinderen! en ik denk dat ik hier veel kan leren!Ik hoop jullie snel te zien!

 • Rafaëla, begeleider

  Hoi, ik ben Rafaëla.

  Na heel wat jaartjes in het onderwijs samen met kinderen te hebben gewerkt, heb ik nu een mooie uitdaging gevonden in het begeleiden van jongeren.
  Graag wil ik iets betekenen in de individuele begeleiding, maar ook in de groep wil ik mijn steentje bijdragen om samen nieuwe stappen te zetten.
  Naast diverse scholingen die ik heb gevolgd ben ik me nu verder aan het bekwamen tijdens mijn studie Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen.
  Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 • Ans, administratief medewerker

  Hoi allemaal,
  Ik ben Ans en werkzaam als administratief medewerker.
  Ik verzorg de boekhouding, maar ik maak ook de zorgovereenkomsten, verzend intakeformulieren, ik zet clienten in het systeem, zodat de zorgplannen opgesteld kunnen worden.
  Ik hoop met jullie allemaal kennis te kunnen maken.

 • Kimberly, Begeleider

  Hoi, Mijn naam is Kimberly, Na het afronden van de middelbare school ben ik de opleiding Dierverzorging gaan doen. Hierbij mocht ik stage gaan lopen bij een zorgboederij. Al heel snel kwam ik erachter dat ik de verkeerde richting had gekozen want het werken met mensen met een beperking was toch wel veel leuker. Na toch het behalen van mijn diploma ben ik de zorg in gegaan. Binnen een paar zorginstellingen heb ik ervaring op mogen doen met het werken met verschillende doelgroepen. Toen ik de doelgroep kind en jeugd tegen kwam wist ik zeker dat dit de goede richting was die ik ben op gegaan. Dit jaar zal ik afstuderen binnen de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.
  Ik kijk er ontzettend naar om het team te gaan versterken binnen het schatkistje.