• Andrea directrice en begeleider, kindercoach

  Hoi, ik ben Andrea en ben werkzaam op de dagopvang, BSB, zaterdagopvang, logeeropvang, thuiszitters. Ook ben ik inzetbaar bij individuele begeleiding/coaching en trainingen.

  Ik ben tevens opgeleid voor kindercoaching, gezinscoaching. Daarnaast geef ik Trainingen. Om me nog meer te specialiseren volg ik op dit moment 2 opleidingen
  Verzorgende ig en HBO verpleegkundige.

 • Claudia assistent-begeleider en kindervoedingsadviseur.

  Hoi, ik ben claudia en ben op zaterdag en bij de logeeropvang werkzaam. Vanaf 1 januari ga ik ook op de BSB werken.
  Daarnaast kunnen ouders bij mij terecht voor voedingsadviezen voor hun kind.

  Om mij verder te specialiseren volg ik de opleiding Kindercoach

 • Robin, pedagoge

  Hoi, Ik ben Robin en ben flexibel inzetbaar als pedagoge zowel individueel als groepsbegeleiding en observatie. Ik word op vraag van begeleiders of ouders opgeroepen om een kind te observeren, begeleiden en ouders te ondersteunen in hulpvragen.

 • Rafaela, begeleider

  Hoi, ik ben Rafaëla.

  Na heel wat jaartjes in het onderwijs samen met kinderen te hebben gewerkt, heb ik nu een mooie uitdaging gevonden in het begeleiden van jongeren.
  Graag wil ik iets betekenen in de individuele begeleiding, maar ook in de groep wil ik mijn steentje bijdragen om samen nieuwe stappen te zetten.
  Naast diverse scholingen die ik heb gevolgd ben ik me nu verder aan het bekwamen tijdens mijn studie Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen.
  Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 • Rene, begeleider

  Dag allemaal,

  Mijn naam is René en mijn affiniteit met kinderen is groot. Ik ben 16 jaar werkzaam geweest als vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding in het speciaal onderwijs en ga graag met de kinderen op avontuur. Kinderen te mogen begeleiden die allemaal op hun eigen manier mogen groeien vind ik fantastisch en het is dankbaar werk. Graag maak ik kennis met iedereen.

 • Ryanne, begeleider

  Hoi allemaal, 

  Mijn naam is Ryanne, ik werk voornamelijk op dinsdag, maar ben ook op andere dagen inzetbaar.

  Ik ben 12 jaar werkzaam als begeleider in de gehandicaptenzorg, ik heb vooral veel gewerkt met de LACCS methode, emb, epilepsie, ASS en gedragsproblematiek. Ik doe dit met erg veel passie en plezier. Als begeleider vind ik het belangrijk de kinderen centraal te zetten en ieder als individu te zien, te begeleiden. Iedere dag is anders, dat maakt het werk zo mooi en bijzonder!

 • Lauri, Bewegingsagoog/ begeleider

  Hoi, mijn naam is Lauri en ik heb afgelopen jaar de opleiding sport en bewegen afgerond richting bewegingsagogiek. Tijdens de opleiding werd duidelijk dat ik affiniteit heb met kinderen die extra zorg en begeleiding nodig hebben. Ik heb met deze groep gewerkt als gymjuf maar kan niet wachten om persoonlijk betrokken te zijn bij een kind en vooruitgang te zien. Ieder kind is anders en dat maakt het werk extra leuk en uitdagend. Ik maak graag kennis met jullie.

 • Demi, Stagiaire

  Hoi,
  ik ben Demi, ik doe de opleiding maatschappelijke zorg en zit in het laatste jaar. Dit is mijn 2e stage, hiervoor heb ik gewerkt met mensen met een meervoudige beperking. Voor dit jaar lijkt het me erg leuk om te werken met kinderen! en ik denk dat ik hier veel kan leren!Ik hoop jullie snel te zien!

 • Carla, invalskracht

  foto en voorsteltekst volgt