• Andrea directrice en begeleider, kindercoach

  Hoi, ik ben Andrea en ben werkzaam op de dagopvang, BSB, zaterdagopvang, logeeropvang, thuiszitters. Ook ben ik inzetbaar bij individuele begeleiding/coaching en trainingen.

  Ik ben tevens opgeleid voor kindercoaching, gezinscoaching. Daarnaast geef ik Trainingen. Om me nog meer te specialiseren volg ik geregeld cursussen en opleidingen.

 • Claudia begeleider en kindervoedingsadviseur.

  Hoi, ik ben claudia en ben op zaterdag en bij de logeeropvang werkzaam. Vanaf 1 januari ga ik ook op de BSB werken.
  Daarnaast kunnen ouders bij mij terecht voor voedingsadviezen voor hun kind.

  Om mij verder te specialiseren volg ik de opleiding Kindercoach

 • Robin, pedagoge

  Hoi, Ik ben Robin en ben flexibel inzetbaar als pedagoge zowel individueel als groepsbegeleiding en observatie. Ik word op vraag van begeleiders of ouders opgeroepen om een kind te observeren, begeleiden en ouders te ondersteunen in hulpvragen.

 • Sandrine, psycholoog, begeleider

  Hoi, Ik ben Sandrine. Sinds kort ben ik afgestuurd voor de Bachelor Psychologie aan de universiteit van Tilburg. Ik ga beginnen aan de Master klinische Kind- en Jeugdpsychologie en vind het belangrijk om naast de theorie die ik leer in mijn studie, ook in de praktijk ervaring op te doen. Het werken met kinderen heeft mij altijd al zeer getrokken en door mijn omgeving ben ik ook extra geïnteresseerd geraakt in kinderen die meer begeleiding en zorg nodig hebben. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind de zorg en aandacht krijgt die zij verdienen! Ik kijk er zeer naar uit om iedereen te ontmoeten.

 • Dagmar, begeleider en sport specialist

  Hoi! Mijn naam is Dagmar.
  Ik ben 21 jaar oud en afgelopen juli ben ik afgestudeerd van Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Hier heb ik alles geleerd op het gebied van sport en begeleiding. Daarnaast vind ik werken met kinderen geweldig!
  Sinds kort woon ik in Tilburg samen met mijn vriend Matias en hondje Kwin.
  Naast mijn interesse voor sport, begeleiding en leefstijl, houd ik enorm van muziek. Sinds 1,5 jaar ben ik Diskjockey en heb ik regelmatig boekingen door heel Nederland en soms buitenland.
  Geluk en gezondheid vind ik het belangrijkste in het leven. Naast het begeleiden, zal ik ook sportprojecten opzetten en uitvoeren binnen Het Schatkistje.
  Ik kijk ernaar uit om te beginnen, tot snel!

 • Kimberly, Begeleider

  Hoi, Mijn naam is Kimberly, Na het afronden van de middelbare school ben ik de opleiding Dierverzorging gaan doen. Hierbij mocht ik stage gaan lopen bij een zorgboederij. Al heel snel kwam ik erachter dat ik de verkeerde richting had gekozen want het werken met mensen met een beperking was toch wel veel leuker. Na toch het behalen van mijn diploma ben ik de zorg in gegaan. Binnen een paar zorginstellingen heb ik ervaring op mogen doen met het werken met verschillende doelgroepen. Toen ik de doelgroep kind en jeugd tegen kwam wist ik zeker dat dit de goede richting was die ik ben op gegaan. Dit jaar zal ik afstuderen binnen de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.
  Ik kijk er ontzettend naar om het team te gaan versterken binnen het schatkistje.

 • Ans, administratief medewerker

  Hoi allemaal,
  Ik ben Ans en werkzaam als administratief medewerker.
  Ik verzorg de boekhouding, maar ik maak ook de zorgovereenkomsten, verzend intakeformulieren, ik zet clienten in het systeem, zodat de zorgplannen opgesteld kunnen worden.
  Ik hoop met jullie allemaal kennis te kunnen maken.

 • Imke, Begeleider

  Hoi,
  Mijn naam is Imke en ga het laatste jaar pedagogiek in. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende organisaties met verschillende doelgroepen. Daar ben ik erachter gekomen dar ik werken met de complexe doelgroep het interessantste vind.
  Ik kijk er na uit om het team te komen versterken en ik hoop jullie snel te kunnen ontmoeten

 • Hilde, Begeleider

  Hoi allemaal,
  Ik ben Hilde en kom te werken als begeleider tijdens logeerweekenden. Ik heb afgelopen jaar de opleiding sociaal maatschappelijke dienstverlener afgerond. Tijdens de opleiding heb ik veel ervaring op gedaan met verschillende doelgroepen. Komend jaar begin ik aan de opleiding Pedagogiek om mijzelf meer te verdiepen in het kind en de jeugd. Ik heb erg veel zin om het team te komen versterken. Ik hoop jullie snel te zien!

 • John, Chauffeur

  Hoi,
  Ik ben John, de nieuwe chauffeur van het Schatkistje. Mijn doel is om kinderen en jongeren op een leuke maar vooral veilige manier te vervoeren.
  Graag wil ik dan ook even kennis met u maken. Ik hoop op een fijne samenwerking

 • Maylinn, Stagiaire

  Hoi, ik ben Maylinn
  Ik ben 20 jaar oud en ik kom hier stage lopen bij het schatkistje voor 1 jaar. Op maandag en dinsdag.
  Ik ben heel sociaal, behulpzaam en ik ben ook heel leergierig. Ik vind het ook fijn om te horen als ik iets anders had kunnen doen of wat kan veranderen in de omgang met u kind. Ik ben namelijk een stagiaire dus ben ik ook nog in de leer. feedback is altijd welkom :)
  Ik ben nu bezig met de opleiding assistent dienst verlening en zorg niveau 1 dat is een 1 jarige opleiding daarna kan ik doorstromen na niveau 2.
  Ik hou er heel erg van om met kinderen te werken en ze met dingen te helpen waar ze moeite mee hebben. Ik vind het ook heel mooi om hun groei en ontwikkeling te zien. Dat geeft me altijd een heel goed gevoel. Een steentje bijdragen in de maatschappij. Mijn hobby’s zijn sporten, paardrijden en lekker met vrienden afspreken.
  Hopelijk zie ik u een keer bij het schakistje

 • Sharica, Stagiaire

  Hallo ik ben Sharica.
  Ik ben 21 jaar en zit op school bij prinsheerlijk opleiding helpende en dienstverlening niveau 1
  Ik heb hier voor op praktijkcollege Tilburg gezeten en veel verschillende stages gelopen ook in een kinderopvang/naschoolse opvang dat vond ik erg leuk. Ik werkte hier vooral met kinderen van 4 tot 12 jaar nu wilde ik toch weer iets anders doen en dan werken met kinderen met een beperking. Zodoende ben ik erg blij dat ik mag stage mag gaan lopen bij het schatkistje. Na mij niveau 1 opleiding wil ik verder naar niveau 2. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoet.

 • Teun, Chauffeur

  Hoi allemaal ik ben Teun, ik werk sinds kort bij het schatkistje als chauffeur. Ik rijd graag rond met mijn auto en ik werk graag met kinderen. Dat ik dit nu samen kan combineren maakt dit werk des te leuker. Ik kijk er naar uit om samen rond te rijden.