• Andrea directrice en begeleider, kindercoach

  Hoi, ik ben Andrea en ben werkzaam op de dagopvang, BSB, zaterdagopvang, logeeropvang, thuiszitters. Ook ben ik inzetbaar bij individuele begeleiding/coaching en trainingen.

  Ik ben tevens opgeleid voor kindercoaching, gezinscoaching. Daarnaast geef ik Trainingen. Om me nog meer te specialiseren volg ik geregeld cursussen en opleidingen.

 • Claudia begeleider en kindervoedingsadviseur.

  Hoi, ik ben claudia en ben op zaterdag en bij de logeeropvang werkzaam. Vanaf 1 januari ga ik ook op de BSB werken.
  Daarnaast kunnen ouders bij mij terecht voor voedingsadviezen voor hun kind.

  Om mij verder te specialiseren volg ik de opleiding Kindercoach

 • Beatrijs, Begeleider

  Hoi allemaal,
  Mijn naam is Beatrijs. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de PABO, leerkracht basisonderwijs. In september ben ik begonnen met de premaster Jeugdliteratuur aan de universiteit Tilburg. Ik ben erg blij dat ik naast mijn studie nog steeds aan de slag kan met kinderen. Dat is namelijk wat ik het liefste doe! Ik kijk er naar uit om het team te versterken en ik hoop dat ik iedereen snel een keertje kan ontmoeten. Tot dan!

 • Sandrine, psycholoog, begeleider

  Hoi, Ik ben Sandrine. Sinds kort ben ik afgestuurd voor de Bachelor Psychologie aan de universiteit van Tilburg. Ik ga beginnen aan de Master klinische Kind- en Jeugdpsychologie en vind het belangrijk om naast de theorie die ik leer in mijn studie, ook in de praktijk ervaring op te doen. Het werken met kinderen heeft mij altijd al zeer getrokken en door mijn omgeving ben ik ook extra geïnteresseerd geraakt in kinderen die meer begeleiding en zorg nodig hebben. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind de zorg en aandacht krijgt die zij verdienen! Ik kijk er zeer naar uit om iedereen te ontmoeten.

 • Dagmar, begeleider en sport specialist

  Hoi! Mijn naam is Dagmar.
  Ik ben 21 jaar oud en afgelopen juli ben ik afgestudeerd van Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Hier heb ik alles geleerd op het gebied van sport en begeleiding. Daarnaast vind ik werken met kinderen geweldig!
  Sinds kort woon ik in Tilburg samen met mijn vriend Matias en hondje Kwin.
  Naast mijn interesse voor sport, begeleiding en leefstijl, houd ik enorm van muziek. Sinds 1,5 jaar ben ik Diskjockey en heb ik regelmatig boekingen door heel Nederland en soms buitenland.
  Geluk en gezondheid vind ik het belangrijkste in het leven. Naast het begeleiden, zal ik ook sportprojecten opzetten en uitvoeren binnen Het Schatkistje.
  Ik kijk ernaar uit om te beginnen, tot snel!

 • Kimberly, Begeleider

  Hoi, Mijn naam is Kimberly, Na het afronden van de middelbare school ben ik de opleiding Dierverzorging gaan doen. Hierbij mocht ik stage gaan lopen bij een zorgboederij. Al heel snel kwam ik erachter dat ik de verkeerde richting had gekozen want het werken met mensen met een beperking was toch wel veel leuker. Na toch het behalen van mijn diploma ben ik de zorg in gegaan. Binnen een paar zorginstellingen heb ik ervaring op mogen doen met het werken met verschillende doelgroepen. Toen ik de doelgroep kind en jeugd tegen kwam wist ik zeker dat dit de goede richting was die ik ben op gegaan. Dit jaar zal ik afstuderen binnen de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.
  Ik kijk er ontzettend naar om het team te gaan versterken binnen het schatkistje.

 • Ans, administratief medewerker

  Hoi allemaal,
  Ik ben Ans en werkzaam als administratief medewerker.
  Ik verzorg de boekhouding, maar ik maak ook de zorgovereenkomsten, verzend intakeformulieren, ik zet clienten in het systeem, zodat de zorgplannen opgesteld kunnen worden.
  Ik hoop met jullie allemaal kennis te kunnen maken.

 • Imke, Begeleider

  Hoi,
  Mijn naam is Imke en ga het laatste jaar pedagogiek in. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende organisaties met verschillende doelgroepen. Daar ben ik erachter gekomen dar ik werken met de complexe doelgroep het interessantste vind.
  Ik kijk er na uit om het team te komen versterken en ik hoop jullie snel te kunnen ontmoeten

 • Jelte, stagiaire

  Ik kan me goed inleven in volwassen/jongeren/kinderen en ik heb geleerd om een oordeel langer uit te stellen. Ik weet vaak wat er nodig is voor een bepaalde vaardigheid of talent. Ik ben goed in het opzetten en begeleiden van activiteiten op sport of creatief gebied. Omdat ik heb wel erg leuk vind om met kinderen te werken en activiteiten te organiseren heb ik besloten verder te gaan met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang, niveau 3/4.
  Ik heb tijdens mijn vorige stages veel geleerd bijv. hoe je activiteiten moet aanpassen aan het niveau van het kind, zodat het met zijn beperking om leert gaan en plezier heeft in het spel. Mijn stijl is dat ik het belangrijk vind om zoveel mogelijke positief gedrag te stimuleren en negatief gedrag te negeren of aan te pakken als het niet anders kan. Ik kijk altijd naar waar een kind goed in is en naar wat hij/zij leuk vindt en daar ga ik dan verder op in. Ik reageer op wat het kind uitstraalt en wat het vraagt (sensitief). Ik weet hoe ik moet reageren als een kind een bepaalde emotie laat zien. Ik speel er dan op juiste manier op in, ik reageer dan adequaat (responsief).
  Tot Snel
  Groeten,

  Jelte

 • John, Chauffeur

  Hoi,
  Ik ben John, de nieuwe chauffeur van het Schatkistje. Mijn doel is om kinderen en jongeren op een leuke maar vooral veilige manier te vervoeren.
  Graag wil ik dan ook even kennis met u maken. Ik hoop op een fijne samenwerking

 • Maylinn, Stagiaire

  Hoi, ik ben Maylinn
  Ik ben 20 jaar oud en ik kom hier stage lopen bij het schatkistje voor 1 jaar. Op maandag en dinsdag.
  Ik ben heel sociaal, behulpzaam en ik ben ook heel leergierig. Ik vind het ook fijn om te horen als ik iets anders had kunnen doen of wat kan veranderen in de omgang met u kind. Ik ben namelijk een stagiaire dus ben ik ook nog in de leer. feedback is altijd welkom :)
  Ik ben nu bezig met de opleiding assistent dienst verlening en zorg niveau 1 dat is een 1 jarige opleiding daarna kan ik doorstromen na niveau 2.
  Ik hou er heel erg van om met kinderen te werken en ze met dingen te helpen waar ze moeite mee hebben. Ik vind het ook heel mooi om hun groei en ontwikkeling te zien. Dat geeft me altijd een heel goed gevoel. Een steentje bijdragen in de maatschappij. Mijn hobby’s zijn sporten, paardrijden en lekker met vrienden afspreken.
  Hopelijk zie ik u een keer bij het schakistje

 • Sharica, Stagiaire

  Hallo ik ben Sharica.
  Ik ben 21 jaar en zit op school bij prinsheerlijk opleiding helpende en dienstverlening niveau 1
  Ik heb hier voor op praktijkcollege Tilburg gezeten en veel verschillende stages gelopen ook in een kinderopvang/naschoolse opvang dat vond ik erg leuk. Ik werkte hier vooral met kinderen van 4 tot 12 jaar nu wilde ik toch weer iets anders doen en dan werken met kinderen met een beperking. Zodoende ben ik erg blij dat ik mag stage mag gaan lopen bij het schatkistje. Na mij niveau 1 opleiding wil ik verder naar niveau 2. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoet.

 • Teun, Chauffeur

  Hoi allemaal ik ben Teun, ik werk sinds kort bij het schatkistje als chauffeur. Ik rijd graag rond met mijn auto en ik werk graag met kinderen. Dat ik dit nu samen kan combineren maakt dit werk des te leuker. Ik kijk er naar uit om samen rond te rijden.

 • Caroline, begeleider, kindercoach en voedingsdeskundige

  Hoi, mijn naam is Caroline, ben 42 jaar oud en ga per 1 oktober werken als begeleider bij het Schatkistje.
  Sinds mijn zoon 2 jaar geleden (toen 5 jaar) de diagnose diabetes type 1 kreeg, heb ik me laten omscholen tot kindercoach/begeleider.
  Tevens wilde ik met mijn ervaring andere gezinnen praktische en psychologische ondersteuning bieden, zowel thuis als op school. Dit doe ik nog steeds.
  Momenteel volg ik nog een cursus trauma coaching om me verder te verdiepen.

  Met kinderen werken is het mooiste wat er is. Ieder kind verdiend liefdevolle aandacht en zorg.
  Ik vind het heel belangrijk om kinderen een veilige, vertrouwde omgeving te bieden en heb dan ook enorme zin om het team binnenkort te komen versterken!

 • Lola, Begeleider

  Hoi allemaal! Mijn naam is Lola en ik volg op dit moment de HBO opleiding Pedagogiek aan de Fontys in Tilburg. Het zien ontwikkelen van de verschillende kinderen/ jongeren, mede dankzij mijn hulp, geeft mij ontzettend veel energie en voldoening. Na verschillende ervaringen in de praktijk ben ik erachter gekomen dat mijn affiniteit toch echt ligt bij kinderen met een extra zorgbehoefte, daarom is het Schatkistje de perfecte werkplek voor mij. Door samen te werken met het team en daarbij mijn creativiteit te gebruiken hoop ik samen tot mooie projecten en ideeën te komen. Het werken met deze doelgroep voelt voor mij niet als werk, maar echt als hobby. Ik kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan en kennis te maken met de kids, maar ook met de ouders. Hopelijk tot snel!

 • Kisha, Begeleider

  Mijn naam is Kisha en ik ben 24 jaar oud. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen en doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen en mijn vriend, zoals tafelspellen, Netflix, etc. Ik speel ook graag muziekinstrumenten en alles wat met mode en make-up te maken heeft.
  Vanaf mijn 15e was ik gepromoveerd in Scouting tot leider van bevers (3-5 jaar). Sindsdien merkte ik dat ik een passie heb voor het werken met kinderen.
  In 2018 had ik mijn Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald. Tijdens mijn opleiding ging ik werken in een kinderopvang. Ik heb aan verschillende doelgroepen gewerkt, waardoor ik meer ervaring heb opgedaan met alle leeftijdscategorieën (0-12 jaar).
  Het mooie van kinderdagverblijf ‘Het Schatkistje’ is dat het kleinschalig is, waardoor het makkelijker wordt om een hechte band op te bouwen met de kinderen, ouders en collega's. Ik bied graag activiteiten aan en probeer zo snel mogelijk een band met alle kinderen op te bouwen.
  Op deze manier hoop ik dat ik kan (helpen) ervoor zorgen dat uw kind het naar zijn zin heeft op ‘Het Schatkistje’.
  Naar mijn mening, is het belangrijk dat de kinderen zich thuis kunnen voelen.

 • Ton, Begeleider

  Ik ben Ton en per 1 okt werk ik bij Het Schatkistje als begeleider. Mijn voorlopige werkzaamheden zullen voornamelijk op de G. Smutslaan zijn.
  Ik ben bijna 60 jaar en woon in Oosterhout. Ik heb twee lieve dochters van 25 en 27 jaar. Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt en maak nu een overstap naar de BSO. Mijn passie is werken met kinderen. Ieder kind is uniek en ieder kind heeft mooie kwaliteiten. Het is belangrijk om het beste uit de kinderen naar boven te halen.
  In mijn persoonlijke leven wandel en fiets ik graag. Ik mag ook graag fotograferen. Verder ben ik een hardloper en heb inmiddels al heel wat recreatieve wedstrijden gelopen.